Indkvartering:

Overnatning, som er inkluderet i prisen, foregår på Gråsten Skole og i Ahlmannsparken, der ligger lige ved Gråsten Skole. Ved ankomst og check-in fredag eftermiddag vil hvert hold få tildelt en soveplads i et lokale på Gråsten Skole eller i Ahlemannsparken. 

Der vil som sædvanligt være inkluderet gratis bustransport fra indkvarteringen til kampbanerne hele stævnet igennem, så alle kommer rettidigt frem til kamp. Bespisning foregår på indkvarteringsstederne, dog serveres frokosten lørdag og søndag på Årsbjerg, så alle har mulighed for at få spist mellem kampene. 

Tilmeldingsmuligheder uden overnatning:

Såfremt I ønsker at deltage i stævnet, men selv vil stå for overnatning, er dette også muligt. Vi tilbyder stævnet uden overnatning men med forplejning, i form af frokost på kampdagene, til 399,- pr. deltager.

Familiecamping:

Der er mulighed for familiecamping på Ringriderpladsen ved Gråsten Skole. Der er begrænset kapacitet, så dette bookes efter først til mølle-princippet.

”Campingpladsen” er med begrænset el, så husk omformer til 3 bens stik.

Hvert beboelsesområde må max være 500 m2, der må ikke forefindes telte og campingvogne i samme område, ej heller biler beboelsesområderne.

I campingvognsområdet skal der være 3 meters afstand rundt om hver enhed, fortelte er tilladt, her er de samme afstandskrav også gældende.

I teltområderne er der ingen afstandskrav.

Pris pr. enhed for alle dage 400 kr. som betales med MobilePay ved ankomst.

Forudbestilling via mail: sdrcupcamping@gmail.com